CONSULT


Energetisch consult


Soms loop je vast in bepaalde patronen waar je maar niet uit komt. Dit kan in de samenwerking met mensen of dieren voorkomen. 

Als we vanuit een energetisch insteek of het familie systeem naar een situatie gaan kijken dan krijgen we vaak een duidelijk beeld van de oorzaak en de oplossing.

Je zit vaak onnodig, soms langdurig, vast in een patroon waarvan je binnen enkele sessies bevrijd kan worden.

Veel voorkomende thema's waarmee we werken:

- baasjes van honden of paarden die gedrag/ gezagsproblemen ervaren.

- ruiters met (faal)angst

Sessie
Een sessie kost 125 euro en duurt 1,5 tot 2 uur.

 

Consult met paarden


Tijdens een consult met de paarden zetten we ons invoelend vermogen in om zuiver te vertolken wat de paarden je laten zien in de interactie.

De kudde
De vier pony's, die aan huis in een Paddock Paradise wonen,  kunnen worden ingezet tijdens een sessie.

Ben je bang voor paarden? Dat is geen probleem! Onze unieke aanpak maakt dat jij op veilige afstand kunt blijven. Je bepaalt je eigen grenzen.

 

Over paarden


Paarden zijn vluchtdieren en leven in een kudde. Als prooidier is het gevoel van veiligheid primair. Bij het betreden van een kudde word je een onderdeel van de groep, hun systeem. De zintuigen van een paard zijn sterk ontwikkeld. Dit maakt dat ze zelfs je intentie kunnen waarnemen. Paarden nemen veranderingen in hun omgeving direct waar en komen, omwille van de veiligheid van de hele kudde, daar waar nodig, onmiddellijk in actie. Je, vaak onbewuste, blokkades komen zo meteen aan het licht.

Wat doen paarden tijdens een coachsessie?
Paarden geven je pure feedback, zonder (waarde)oordeel. Ze raken direct de kern. Doordat elke actie een reactie van het paard teweeg brengt, ervaar je direct het effect van je handelen.